Another P0446 thread... - Lexus IS Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 5 (permalink) Old 10-12-2010, 08:37 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 40
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
           
Another P0446 thread...

alright, got a 02 is300,auto,91k....p0446 is on...brand new gas cap and brand new canister, installed at dealer...light came back on, im taking back to dealer but was wondering if there is anything else i can check myself
mhorn0817 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 10-12-2010, 08:38 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 40
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
           
also when filling up the tank, i have to full up extremely slow or it kicks off..is that problem related?
mhorn0817 is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 10-12-2010, 09:59 PM
Frequenter
 
Join Date: Jun 2009
Location: NYC
Posts: 186
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
           
I just figured out the problem today. Check out my thread. Did you have an aftermarket intake or soemthing?
3 codes P0440 P0441 P0446
crrider80 is offline  
post #4 of 5 (permalink) Old 10-13-2010, 05:16 AM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 40
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
           
thank you so much for you help, i looked at your thread and my valve lines were routed the same as yours were. i did forget to mention that i do currently have intake on the car installed by the previous owner. now all i have to do is get the code cleared and hopefully that will be it fine.
mhorn0817 is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 10-13-2010, 05:50 PM
Frequenter
 
Join Date: Jun 2009
Location: NYC
Posts: 186
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
           
Quote:
Originally Posted by mhorn0817 View Post
thank you so much for you help, i looked at your thread and my valve lines were routed the same as yours were. i did forget to mention that i do currently have intake on the car installed by the previous owner. now all i have to do is get the code cleared and hopefully that will be it fine.
=) NP glad you got it worked out.
crrider80 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Lexus IS Forum > Lexus IS > Basic Help & Repair

Quick Reply


Current users viewing this Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome