Outside Temp Not Showing in my 05' IS300 - Lexus IS Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 6 (permalink) Old 09-05-2010, 12:14 AM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Jul 2009
Location: San Diego
Posts: 25
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
           
Outside Temp Not Showing in my 05' IS300

does anybody else have this problem? all its showing is "--". is there a way to reset? or maybe that part got damaged? i got in an accident a few weeks ago, it was working prior to the accident. i even think it was working after the accident. anyways, i got my car repaired and everything works, except for the outside temp..what could be wrong?
cLu985 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 09-05-2010, 05:38 AM
Lurker
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 113
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
           
The outside temp sensor is in front of the car. If you have had an accident, then it is broken or just not plugged in. You will have to remove front bumper to get to it.
lex2oos is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 09-05-2010, 11:23 AM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Jul 2009
Location: San Diego
Posts: 25
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
           
thanks. hopefully it isn't broken. how much do those things run?
cLu985 is offline  
post #4 of 6 (permalink) Old 09-06-2010, 04:59 AM
Lurker
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 113
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
           
part nr.
88790-22130

looks like something around 15$
lex2oos is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 09-06-2010, 08:41 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Jul 2009
Location: San Diego
Posts: 25
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
           
cheap fix, oh and do you know where exactly it is in the front?
cLu985 is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 09-24-2010, 02:25 AM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Jul 2009
Location: San Diego
Posts: 25
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
           
bump...anyone know the specific location? or can provide a pic? would help a lot..thanks!
cLu985 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Lexus IS Forum > 1st-Gen IS300 > Mobiletronics

Quick Reply


Current users viewing this Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome